print
Hoofdgerecht
Lekker Wilde Gans

Cassoulet

Cassoulet

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 800 gr gekonfijte Gewilde Gans
  • 1 pot witte bonen (ca 700 gr) of linzen
  • grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • blikje tomatenblokjes
  • peterselie, broodkruim en (olijf)olie
Bonenschotel met wilde gans.
Fruit een gesnipperde ui met knoflook en een blikje tomatenblokjes. Laat 5 minuten sudderen en voeg dan het ganzenvlees in stukken toe met het ganzenvet uit de zakjes. Laat alles 10 minuten zachtjes stoven. Schep er de bonen/linzen doorheen met de gesneden peterselie. Doe alles over in een ovenvaste schaal. Bestrooi het gerecht met broodkruim en sprenkel er 1,5 eetlepel olijfolie overheen. Verwarm de schaal 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180˚C. Geef er sla bij met stokbrood.

Als je meer wilt weten over Gewilde Gans ga dan naar:
www.gewildegans.nl of facebook.com/gewildegans

Deel je eigen recept met wilde gans

Op Facebook Gewilde Gans kun je je eigen recept delen met anderen of vertelllen wat je ervan vindt. Wij zijn benieuwd. Voor meer informatie over Gewilde Gans klik dan op:
Winkel
Winkel
Winkel